PSPCommunity.org ورود | ثبت نام | كمك

Persian SharePoint Community

پایگاه اینترنتی کاربران فارسی زبان مایکروسافت شیرپوینت

on click record

قبلي بعدي مرتب كردن پستها
  • 1709  ۱۹:۵۵ ۱۴/۰۷/۱۳۸۸

سلام
    آیا event ی یا راهی وجود داره تا بتونیم به رکورد انتخاب شده از یک لیست دسترسی داشته باشیم .شبیه به on click رکورد . تا مثلا بتونیم Id ی اون رکورد برداریم .
    کاری که می خوام انجام بدم به این صورت که با کلیک روی یک رکورد از لیست 1 وارد لیست 2 بشم در حالیکه اطلاعات اون رکورد رو هم در لیست 2 داشته باشم . Big Smile
    ممنون می شم راهنمایی کنید .
  • 1712 در جواب به 1709  ۲۲:۱۷ ۱۴/۰۷/۱۳۸۸

پاسخ به :on click record

سلام

میتونید با DataView این کار رو انجام بدید؛ بدین صورت که اطلاعات لیست اول رو با استفاده از DataView نمایش داده و بعد برای یکی از ستون های این لیست  یک Hyperlink تعریف کنید، آدرس این لینک هم میتونه یک صفحه دیگه ای که در اون اطلاعات مربوط به لیست دوم نمایش داده می شه، باشه.

در تعریف این لینک باید ID سطر فعلی رو به صفحه جدید بصورت پارامتر پاس بدید تا در صفحه مربوط به لیست دوم بتونید تعیین کنید که چه اطلاعاتی باید نمایش داده بشه!

برای این منظور می تونید از {ID@} استفاده کنید که در اینصورت ID سطر فعلی رو بر میگردونه :

<a href="http://moss/list2.aspx?id={@ID}"><xsl:value-of select="@Title"/></a>

در لینک بالا صفحه list2.aspx در واقع با توجه به پارامتر ID ارسالی اطلاعات مربوطه را از لیست دوم نمایش می دهد. در صفحه اول نیز ستون Title بصورت hyperlink میشود که با کلیک بر روی آن مقدار ID به list2.aspx ارسال می شود.

• 1720 در جواب به 1712  ۱۱:۲۹ ۱۷/۰۷/۱۳۸۸

ممنونم از پاسخی که دادین .خیلی عالی بود .
    آیا می تونیم id رکورد انتخاب (select) شده در list1 را در جایی نگه داریم بطوریکه خارج از dataview به اون دسترسی داشته باشیم . من در list2 می خوام زمانیکه new item می کنم id رکورد انتخاب شده از list1 را خودم در اون item ، update کنم . ( بعبارتی کلید ارتباطی شو نگه دارم ).
     آیا می شه پارامترid در یک query stringو یا .. نگه داشت ؟؟؟

ممنونم
  • 1722 در جواب به 1720  ۱۲:۴۶ ۱۷/۰۷/۱۳۸۸

بله.
    شما می تونید هم از نمونه محمود جان در پست قبل استفاده کنید و هم با نوشتن کد جاوا اسکریپتی در صفحه، ID موجود در لیست 1 رو به لیست 2 از طریق Query String پاس کنید. و به لیست 2 اجازه بدید تا با استفاده از پارامتر از نوع QS اطلاعات ID موجود در QS رو بخونه و عملیات مورد نظر رو انجام بده.
    برای پاس کردن QS از لیست 1 با استفاده از جاوا اسکریپت ابتدا باید یک Hyperlink بر روی یک آیتم از لیست تعریف کنید تا مقدار ID رو از اون آیتم دریافت کنه. سپس با کلیک بر روی آن توسط کاربر، event onclick لینک فعال شده و با استفاده از کد جاوا اسکریپت زیر، مقدار ID رو در URL ست کرده و لیست 2 می تواند آنرا در صفحه بعدی دریافت کند :
    برای قسمت اول یک تگ <a> برای آیتم مورد نظر به صورت زیر تعریف کنید :
    <a href="" onClick="GoToPage2({@id})">
    در قسمت دوم کد جاوا اسکریپت رو در پایین تگ باز PlaceHolderMain قرار بدید :
    <script language="javascript">
    function GoToPage2({itemid})
    {
     var Url = "\Page2.aspx?@ID=" + itemid; 
     window.open(Url,"_self");
    }
    </script>
    با اینکار پس از کلیک کاربر بر روی آیتم لیست 1، ID اون آیتم به QS منتقل شده و به صفحه بعدی که لیست 2 در آنجا قرار دارد هدایت میشود. در صفحه 2 باید از طریق پارامتر ، مقدار ID موجود در QS رو بخونید.(مراجعه کنید به این پست بلاگم بخش QS )
    موفق باشید.

Arash Aghajani
  • 1723 در جواب به 1722  ۱۰:۱۲ ۱۸/۰۷/۱۳۸۸

ممنون از پاسخ کاملی که دادین .
    آیا می شه به پارامتری که در url هست از طریق کدنویسی (event handlnig) و یا workflow دسترسی داشت ؟
  • 1724 در جواب به 1722  ۱۰:۲۵ ۱۸/۰۷/۱۳۸۸

سلام
    من دو تا جدول دارم اطلاعات هویتی  و اطلاعات دانشجوی با یک کلید مشترک 
    میخوام کاربر بتونه  روی اطاعات هویتی که کرال  شده جستجو کنه و با کلیک روی رکوردی از نتیجه جستجو به اطلاعات دانشجویی دسترسی پیدا کنه این کارو میخوام با BDC  انجام بدم
    میشه لطف کنید و بگید باید چیکار کنم ..؟؟؟ من از web part core result search  استفاده میکنم وقتی رو رکورد مورد نظر کلیک میکنم کل اوون رکورد رو داخل bussines data item نشان میده
    من مجبور شدم هر دو جدول رو join بزنم اما اصلا اوون چیزی نیست که مورد نظره  دو تا جدول از دو تا بانک مختلف هستند.اگه چیزی به نظرتون میرسه راهنمایی کنید لطفا
     ضمناٌ sharepoint و java  تازه کار هستم  
     از استاد های این کار خیلی ممنونم
     امیر رحیم پور 

با تشکر
    امیر رحیم پور
  • 1725 در جواب به 1723  ۱۰:۲۶ ۱۸/۰۷/۱۳۸۸

بله، در کدنویسی دات نت میتونید با استفاده از Request.QueryString  مقدار پارامتر مورد نظر رو بخونید :

Page.Request.QueryString[queryStringField];
    یا
    Page.Request.QueryString[indexOfQueryString];

• 2641 در جواب به 1725  ۲۳:۵۹ ۲۵/۰۴/۱۳۸۹

به نظر من اگه از Session اسفاده کنید هم Security بیشتری داره و هم می شه توی صفحات دیگه هم ازش استفاده کرد
  • 2643 در جواب به 2641  ۱۴:۲۰ ۲۶/۰۴/۱۳۸۹

با تشكر از شما دوستان عزيز مخصوصا محمود جان  و آرش جان كه هميشه مزاحمشون  هستيم --راستي متاسفانه پروژه اي كه روش كار ميكردم fail شد متاسفانه بخاطرش خيلي مزاحم دوستان شدم
    توضيحات بيشتري هم اينجا هست دوستاني كه مثله خودم تازه كاران استفاده كنن

با تشکر
    امیر رحیم پور
نمايش بصورت RSS

کليه حقوق مادي و معنوي اين سايت محفوظ مي باشد.انتشار مطالب با ذکر منبع بلامانع است. 2008-2010 ©

downtime